Kompetencer

Medarbejderstaben hos E. Anker & Søn A/S besidder en bred vifte af kompetencer og firmaet formår at tilbyde alt indenfor håndværket. Vi har et velfungerende maskinsnedkeri til at understøtte alle aktiviteter.Værkstedsarbejde

E. Anker & Søn har eget topmoderne snedkerværksted, som er et must til de mange special- og restaurationsopgaver, vi løbende løser for vores kunder. På værkstedet har vi en erfaren maskinsnedker gående fast, der altid finder en løsning på de udfordringer, vi møder i dagligdagen. Det kan være alt fra nogle unikke listeprofiler i et gammelt vindue til en specialbygget receptionsdisk til et hospital.

Glas og Vinduer

Udskiftning og renovering af vinduer er en af vores spidskompetencer. På værkstedet kan vi producere lige præcis det, vores kunder efterspørger. I mange tilfælde vil vi dog bestille vinduerne hos de vinduesfabrik- ker, vi arbejder sammen med. Men ved renoveringsopgaver, når det haster, eller hvis vinduerne skal have et specielt format, er det en stor fordel, at vi kan levere en hurtig og skræddersyet løsning.

Vi bistår i alle byggeriets faser, herunder rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål
og tilladelser m.m. og sikrer bygherren det ønskede resultat afleveret til den aftalte tid.

Vi løser alle typer tømreropgaver - intet er for stort eller småt.


Godt håndværk til tiden


stark
rationel
KPK
kastrup