E. Anker & Søn A/S

E. Anker & Søn A/S er Aarhus’ ældste familieejede tømrer- og snedker- firma med en lang og stolt tradition for at levere kvalitetshåndværk.
E. Anker og Søn har i næsten 70 år været garant for et godt stykke arbejde når det gælder følgende ydelser:

Hovedentrepriser • Fagentrepriser • Tilbygninger • Ombygninger • Forsikringssager • Renovering • Vedligeholdelse • Reparationer • Bindingsværksopgaver

Om firmaet

E. Anker & Søn A/S er Aarhus’ ældste familieejede tømrer- og snedker- firma
med en lang og stolt tradition for at levere kvalitetshåndværk.

I 1945 startede Willy Anker virksomheden i nogle små interimistiske lokaler på Skovvejen i Aarhus. Allerede i 1954 blev rammerne for små, og virksomheden flyttede til en 3-etagers bygning i Dannebrogsgade, som var et perfekt og centralt udgangspunkt for at servicere lokalområdet med bygge- og reparationsopgaver. I 1992 var der igen behov for yderligere udvidelser, og kunderne var i højere grad geografisk spredt, hvorfor vi flyttede til et nyt og moderne værksted på Åbyvej i Åbyhøj med bedre pladsforhold for leverandører og vores egne folk.

I dag drives firmaet af tømrermester Michael Ancher, der er 3. generation i virksomheden. Han startede i 1971 med at stå i lære hos sin far, og siden 1991 har han stået i spidsen for firmaets udvikling.

E. Anker & Søn har kunder inden for både erhvervslivet og det private, men størstedelen af vores opgaver ligger hos det offentlige, som vi hjælper med både små og store opgaver – det kan eksempelvis være ombygning af hospitaler, skoler, universitetet samt Aarhus Kommunes Bygninger.

E. Anker og Søn har i næsten 70 år været garant for et godt stykke arbejde. Ellers ville det ikke kunne lade sig gøre at drive et lokalt forankret tømrer- firma i så lang tid. Mange af kunderne har vi haft et løbende samarbejde med over mange, mange år. En af grundene er, at vi har meget stort fokus på, at kvaliteten er i top. Mester er selv inde over de fleste opgaver, så der altid bliver ydet en god og præcis service til den enkelte kunde. Vi vil og skal levere kvalitet til tiden.

Det er ikke kun vores kunder, der får god behandling – medarbejderne bliver også hos os i lang tid. Således har flere ansatte været hos E. Anker & Søn i op mod 30 år, og vi gør i det hele taget meget for at skabe et godt, sikkert og harmonisk arbejdsklima. Vi understøtter derfor medarbejdernes kollegiale netværk, og det starter helt fra starten på tømreruddannelsen, hvor vi har fokus på at uddanne og lære fra os om faget. Et socialt ansvar, vi mener er vigtigt, og derfor har vi altid 4-5 lærlinge gående ud af vores medarbejder- stab på ca. 20 mand.

 

Michael Ancher

Ejer

+45 4030 4370


Medlem af Dansk Byggeri og BYG-Garantiordningen


E. Anker & Søn er medlem af Dansk Byggeri og BYG-Garantiordningen. Garantien gælder i fem år, fra arbejdet er udført, og omfatter den håndværksmæssige del af opgaven – hvad enten der er tale om renovering, om-/tilbygning eller opførelse af et nyt hus. Ordningen dækker op til kr. 100.000 inkl. moms pr. bygge- sag og er dermed et økonomisk sikkerhedsnet, når du skal bygge.

stark
rationel
KPK
kastrup